Ohlédnutí za rokem 2020

Ohlédnutí za rokem 2020

Mnoho z nás prošlo vůbec nejnáročnějším z roků, který zůstane v paměti ještě hodně dlouho. Nás v DanceFlow zasáhly letošní změny velmi citelně a v podstatě ze dne na den jsme museli přerušit veškeré kurzy, akce a kontakty s těmi, které máme rádi. A to vlastně několikrát. Vše, co jsme usilovně a láskyplně 5 let tvořili a budovali, se najednou začalo rozplývat... Pocítili jsme nejen obavy, ale i frustraci, smutek a lítost, že to, co nás všechny tak baví, vyživuje, u čeho si dokážeme vyčistit hlavu, dobít baterky, sdílet emoce, zapomenout na každodenní starosti, být spolu... že to, co nás všechny sbližuje a dělá šťastnými, je zakázané.

Museli jsme se - a stále musíme - vypořádat s novými překážkami a výzvami, které nám život (a vláda) přináší do cesty. Život je o neustálé změně, i když bychom si někdy moc přáli, aby některé (zejména ty hezké a radostné) věci trvaly věčně... Tento rok nám připomenul, že nic není samozřejmé a všechno jednou pomine. Nejdůležitější okamžik je TADY A TEĎ. Nikdy nevíme, co nám přinese zítřek, příští týden nebo příští měsíc. Takové je zkrátka plynutí života.

I když byl tento rok náročný a nemohli jsme uskutečnit všechny naplánované akce a kurzy, byl zároveň nesmírně bohatý a silný na zážitky. Díky vám všem, kteří jste byli u toho s námi, stál rok 2020 - i navzdory všem okolnostem - rozhodně za to! DĚKUJEME! Opravdu moc si vážíme podpory, které se nám tento rok dostalo, každé zprávy či slova, které nám posíláte.

Nechť je vám následující video krásnou vzpomínkou na chvíle, kdy jsme mohli být SPOLU, tančili jsme, slavili, radovali se a užívali si života.

Je čas vydechnout a nadechnout se znovu. Uzavíráme tento rok s VDĚČNOSTÍ a NADĚJÍ, co nám přinese rok 2021. Moc se těšíme na nový začátek, nový rok, novou energii, nové projekty... Jsme odhodláni vykročit na další etapu této cesty, otevřít se změnám a novým příležitostem, žít každý den naplno a dál pro vás tvořit a přinášet radost.

Přátelé, z celého srdce vám přejeme, ať je rok 2021 plný radosti, laskavosti, úsměvů, pozitivních okamžiků a nezapomenutelných zážitků. Ať se můžeme bez obav potkávat, objímat a tančit.

Vaši
Petra a Jiří Chadimovi

Líbí se vám tento článek? Sdílejte ho se svými přáteli:

Další články